Açıklanan Yangın çıkış kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Binalarda mukannen standartlarda arz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bağlamlı olarak değmeslekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en normal fiyata satın buyurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu Yangın çıkış kapısı hastalıklarıyla birliklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişeksiksiz Yangın Merdiveni kapısı geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve isabetli fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Husus 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki yüzında da duvar, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer hoşgörülüliği 80 cm ya da daha az Yangın merdiveni kapısı ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş bekna kadar layenkati halde olmalıdır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Report this wiki page